Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Μεγάλη ταραχή πήρα σήμερα το πρωί!!!





Είχα φτιάξει ένα google alert για να παρακολουθώ τον διεθνή τύπο σε σχέση με την ιστορική απόφαση του Ισπανού δικαστή Pablo Ruz να παραπέμψει σε δίκη για γενοκτονία των Σαχραουί έντεκα Μαροκινούς αξιωματούχους ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ~ ~ ~ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ~ ~ ~ ΕΛΠΙΔΑ

Ανοίγω το μάτι και διαβάζω τέσσερις πέντε τίτλους "Η Ισπανία αντικατέστησε το δικαστή που κατηγόρησε τους Μαροκινούς!!!" 

ΠΟΤΕ πρόλαβαν????? Δεν αφήνουν ΕΝΑΝ άνθρωπο!!!! 

Έχασα τον κόσμο.....


Μετά έφτιαξα καφέ : ) και το ξανακοίταξα: 

Είναι τόσο απλό! Όλοι οι τίτλοι προέρχονταν από το Μαροκινό τύπο, τον αξιόπιστο, εκείνον που ξέρει όλες τις !αλήθειες! που δεν ξέρει κανείς άλλος!!!

Και να πεις ότι δεν το ξέρω; Πόσες φορές ενημερώθηκα έγκυρα και έγκαιρα για πράγματα και θαύματα που δεν υπήρχαν πουθενά εκτός από το αρρωστημένο μυαλό των εμπνευστών τους! 

Δυστυχώς, αυτή την ενημέρωση έχουν εδώ και σαράντα χρόνια Μαροκινοί και Σαχραουί στα κατεχόμενα εδάφη της Δυτικής Σαχάρας και το Μαρόκο. Τους πιπιλίζουν το μυαλό απ'το σχολείο "Με Θεό, Πατρίδα (μεγάλη, περιλαμβάνει φυσικά και τη Δυτική Σαχάρα) Βασιλιά", όπως, όλο νόημα, έκλεισε και ο Σωτήρης Δανέζης τους "Αντάρτες της Ερήμου". Ακόμα δεν το είδατε;;; Εξήντα μόλις λεπτά και τόοοοοοσο γεμάτα - αλλά όχι κουραστικά!!! Εμπόλεμη ζώνη - Αντάρτες της ερήμου

Και μετά, άντε να τους πείσεις ότι δεν είναι προδότες, αλλά θύματα προπαγάνδας. (Για έναν Σαχραουί που νομίζει ότι είναι Μαροκινός λέω...)

Τέσπα, τουλάχιστον δεν κατάφεραν, μέχρι στιγμής, να διαγράψουν το θέμα....


22/04/2015: Η απάντηση του Μαρόκο που δόθηκε στον τύπο εκτός Μαρόκου είναι το ζήτημα αυτό είναι παλιό και παρωχημένο - όπως και το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Δυτικής Σαχάρας. Ανακινήθηκε, σύμφωνα με τις επίσημες Μαροκινές απόψεις για πολιτικούς λόγους, ενόψει της συνεδρίασης των Ηνωμένων Εθνών για το θέμα της Δυτικής Σαχάρας (κάθε Απρίλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ εκφραστείτε κόσμια!