Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Μια ΑΠΙΘΑΝΗ ιστορία


Να μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για το πώς πρέπει να λυθεί η διαμάχη. Με την προτεινόμενη από το Μαρόκο και υποστηριζόμενη από τις Η.Π.Α. περιβόητη ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ. Προσεκτικά διατυπωμένη, μιλάει για "κατάληψη", "τεράστιες πλουτοπαραγωγικές πηγές" και θεωρεί ότι "αξίζει οι κάτοικοί της να συμμετέχουν στην αξιοποίησή τους", των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.... ε, ας ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ κι αυτοί... Επίσης μιλάει για "ειρηνική επίλυση του προβλήματος"... μάλλον διαφεύγουν οι τελευταίες ημέρες και τα προηγούμενα 40 χρόνια ιστορίας... Η αυτονομία είναι "παραχωρούμενη", γιατί το Μαρόκο είναι καλό, γενναιόδωρο και προτίθεται να κάνει και παραχωρητήριο για την ΩΧ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!!! Αλλά θα έχει εγγύηση, λέει. 
Τι κρίμα που δεν έχουν την πολυτέλεια να πουν τη δική τους άποψη και οι Σαχράουι, με το από παλιά ταγμένο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ! Τι θράσσος.... ούτε στη γειτόνισσα δε μπορούν να πουν την άποψή τους... που μου θέλουν και δημοψήφισμα!!

http://itimes.gr/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ εκφραστείτε κόσμια!