Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

WE AfriHug 2018 - Draw your Life (με ελληνικούς υπότιτλους)




Ψαχουλεύουμε λοιπόν τον κόσμο μας. Κυρίως διαδικτυακά.
[Δυτική Σαχάρα] πολιτικά, στρατιωτικά, οικονομικά, ναυτιλιακά, εμπορικά, αγροτικά, προσφυγικά, αθλητικά, τουριστικά και τελειωμό δεν έχει.

Βλέπεις "η Ελλάδα πήρε το λόγο στην τέταρτη επιτροπή του ΟΗΕ (όχι τώρα, το 2006!) και υποστήριξε το δικαίωμα του λαού της Δυτικής Σαχάρας στην αυτοδιάθεση".
==> Μπράααβο! Για δες...
Βλέπεις όνομα ελληνικό στα email που διέρρευσαν από το μαροκινό ΥπΕξ: "αυτούς να τους πληρώσουμε το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και να τους δώσουμε και κατιτίς για τον κόπο τους". (Θα παν να ρεζιλευτούν στην υφήλιο πουλώντας φτηνή προπαγάνδα. Μην είμαστε και αχάριστοι.)
==> Την Ελλάδα σου μέσα..!

Αυτό που συναντάμε όλο και πιο συχνά τελευταία είναι αθλητές που ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στη "Ντάχλα του Μαρόκου" για σέρφιγκ και άλλα θαλάσσια σπορ. Το καλύτερο που μπορεί να συμβεί είναι τους χαλάσεις τα σχέδια όταν μάθουν ότι είναι θύματα παραπληροφόρησης και υποψήφιοι συνένοχοι σε σειρά παραβιάσεων διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου. Το καλύτερο! είναι να τους χαλάσεις τα σχέδια. Τι φταίει ο κοσμάκης; Για καλό πήγαινε, έτσι νόμιζε. Αθλητικά ιδεώδη, διαπολιτισμικός τουρισμός και τέτοια.
Όταν όμως βλέπεις ελληνόπουλα και κυπριωτάκια να ετοιμάζονται για ανθρωπιστική, εκπαιδευτική, αθλητική εξόρμηση στην Αφρική και μάλιστα να συμμετέχουν και στον SaharaMarathon​ στους προσφυγικούς μας καταυλισμούς στην Αλγερία, να το ξέρετε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Στηρίζουμε με όλη μας τη δύναμη αυτά τα παιδιά και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα πολυεπίπεδα σχέδια τους. Να το ευχαριστηθούν μέχρι τα βάθη της ψυχής τους και να μην ξεχάσουν!

Τι λέτε, μπορούμε να μαζέψουμε 250 δολάρια για να τους βοηθήσουμε να βοηθήσουν; Θα μας δώσουν το βίντεο από το μαραθώνιο! Στείλτε μήνυμα στο ditikisahara παπάκι gmail.com: φασούλι τι φασούλι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ εκφραστείτε κόσμια!