Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Εξάπλωση της μόλυνσης




Τη φωτό τη δανείστηκαν από μια από τις πολλές προηγούμενες φορές που τον είχαν πεθάνει το συχωρεμένο... το συνήθιζαν... μια φορά στους δυο-τρεις μήνες, "διέρρεαν" ότι νοσηλεύεται σε κάποιο μεγάλο νοσόκομειο της Ευρώπης ή της Αμερικής και έπαιρναν το σώμα κάποιου άλλου ταλαίπωρου ασθενή και το φόραγαν στον Μοχάμεντ Αμπντελαζίζ. Τα συναισθήματα είναι μπερδεμένα... Κλαίμε από τα γέλια με την εμετική προπαγάνδα και αναρρωτιόμαστε... ποιος δέχεται να πληρωθεί για να παρέχει τέτοιες υπηρεσίες; Πουλημένοι υπάρχουν πολλοί, αλλά λίγη ποιότητα, λίγο σεβασμό στον πελάτη.... !? Κι ένα παράπονο: χωρίς άξιο αντίπαλο, η νίκη χάνει την αίγλη της.

"Ο θάνατος του ηγέτη Πολισάριο Μοχάμεντ Αμπντελαζίζ

Η συμμαχία μεταξύ του ηγέτη Πολισάριο Μοχάμεντ Αμπντελαζίζ, ο οποίος πέθανε πριν από λίγες ημέρες, και την Αλγερία, ο μεγαλύτερος παγκόσμιος χορηγός του κινήματος αυτονομιστικής στο Μαρόκο, δεν ήταν τελικά επίσης αναμφισβήτητο ότι η σκέψη! Πεθαίνοντας, ο αποθανών θα πει τους στενούς συνεργάτες του και το ιατρικό προσωπικό που τον θεράπευσε από καρκίνο του πνεύμονα σε μια κλινική στη Μινεσότα στις ΗΠΑ, πως μετάνιωσε την συμμαχία του με την Αλγερία και ότι οι πεποιθήσεις του είχαν γίνει «παρωχημένες», σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα “lainformacion.com”.
Όπως περίεργο κι αν φαίνεται στον αμύητο στη σύγκρουση της Σαχάρας, αυτό το “culpa mea” ελήφθη ψυχρά από τις μαροκινές αρχές που πιστεύουν ότι ο Μοχάμεντ Αμπντελαζίζ είναι μόνο ένα σύνολο και ο κύριος δράστης παραμένει αλλού , αναφερόμενος στην Αλγερία. Πράγματι, γείτονας του Μαρόκου, υπερασπίζεται σθεναρά την αυτονομιστική εργασία και ξεκλειδώνει για δεκαετίες τεράστια ποσά χρημάτων για να το διεθνή υποστήριξη κάνουν.
Ο Αμπντελαζίζ έκανε μια τελευταία επιθυμία πριν δώσει το πνεύμα του , που θα θάφτει σε μαροκινό έδαφος. Αυτό επιβεβαιώνεται από το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων «EFE”, προσθέτοντας ότι το Μαρόκο θεωρεί τον Αμπντελαζίζ ως μαροκινό πολίτη. Οι μαροκινές αρχές έχουν επίσης τη δυνατότητα ο πατέρας Αμπντελαζίζ βασίζεται στην Κάσμπα Tadla μέσω Atlas, να οργανώσει την κηδεία για το γιο του."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ εκφραστείτε κόσμια!